Toen ik na het lente semester thuis

Voor sommigen van ons is het werken bij een sneakerwinkel meer dan alleen een loonwisseling. Daar besluiten we dat sneakers meer dan een levensstijl zijn, maar onze carrière.
Ik kreeg eerst de jeuk om in sneakers te werken als parttime werknemer bij Dick's Sporting Goods. Dat ik kan zeggen, in alle eerlijkheid, ik [url=http://www.nazorgbijberoerte.nl/nike-air-vapormax-c-99/nike-air-vapormax-dames-c-99_100/]Nike Air Vapormax Dames[/url] haatte werken bij Dick's, maar het was de meest behulpzame Ook sneaker baan die ik ooit slang. Klanten [url=http://www.fizelson.fr/Nike-Air-Huarache-Femme-c-56.html]Nike Air Huarache Femme[/url] die erin zijn gelopen, hebben geen zorgen gemaakt over de laatste Air Jordan releases of welke kleur van [url=http://www.asdthanit.it/Adidas-Ultra-Boost-Donne-c-14.html]Adidas Ultra Boost Donne[/url] Air Max 95's er achter kwam. Ze zouden me vragen op basis van prestaties vragen: "Wat sneakers zijn goed voor mijn arch?" Of: "Wat is de beste sneaker voor Marathons?" Of zelfs vragen absurd als: "Welke boot me zal helpen op mijn winter jacht reis naar North Dakota "Ik gaf me geen zorgen over een van deze zorgen, ik was alleen ge?nteresseerd in het verkrijgen van genoeg geld om de volgende Nike SB-versie te kopen. Op een dagelijkse basis voelde ik me geladen door #normcoredads die gewoon New Balance 620s wilden. Ik heb niet te realiseren is, in het proces van de verkoop van Them saai sneakers, ik was het leren van de fundamenten [url=http://www.fizelson.fr/Nike-Air-Max-90-Femme-Noir-et-Rose-c-34.html]Nike Air Max 90 Femme Noir et Rose[/url] van hoe sneakers werkte, niet alleen hoe ze looked.But deze baan was niet "sneaker cultuur" van mij.[url=http://www.nazorgbijberoerte.nl/adidas-superstar-c-13/adidas-superstar-dames-roze-c-13_19/]Adidas Superstar Dames Roze[/url]  Mijn collega's, dezelfde die verkocht WHO sneakers ook afgevraagd waarom ik dacht sneakers met meer dan zet [url=http://www.fizelson.fr/Adidas-Superstar-Homme-c-11.html]Adidas Superstar Homme[/url]ik iets op mijn voeten. Ze begrepen niet waarom ik mijn onhandig gehouden of meer paren kocht dan ik kon dragen.
Niemand is van plan om voor altijd als sales associate te blijven. Na het oppakken van een paar paren van Air Max 360's en de eerste run van Nike Frees voor waanzinnig goedkoop, verliet ik Dick's om te gaan studeren full-time, omdat ik niet wilde iemand zijn die per week 25 uur gewerkt, woonde in het huis van hun ouders en spendeerde al hun geld op sneakers. Ik dacht dat ik de sneakerwinkel achter me had verlaten, maar [url=http://www.fizelson.fr/Nike-Air-Max-2016-Femme-c-62.html]Nike Air Max 2016 Femme[/url] ik kon zo lang lang van de slangin sneakers wegkomen. Toen ik na het lente semester thuis kwam, [url=http://www.fizelson.fr/Nike-Air-Max-90-Femme-c-33.html]Nike Air Max 90 Femme[/url] kwam ik bij Foot Locker af. Het was de bedoeling om een ??zomer baan, maar er was iets aan het bespreken [url=http://www.willtaylars.co.uk/]www.willtaylars.co.uk[/url] van Jordans, Air maxes, en de geschiedenis van Nike Basketbal met klanten, zelfs als we slaan geen enkele van [url=http://www.asdthanit.it/Adidas-Superstar-Donne-c-5.html]Adidas Superstar Donne[/url] de belangrijkste producten-die maakte mijn job niet het gevoel dat niet dragen één. Ik had een plek waar ik mezelf kon worden, en ik werd er voor betaald. Er kon niets meer zijn dat ik met mijn leven wilde doen.