van een gedicht te doen, heef

Bijvoorbeeld, ik probeerde [url=http://www.antoniolinares.es/Nike-Air-Max-1-Mujer-c-23.html]Nike Air Max 1 Mujer[/url] George Orwell's politieke [url=http://www.mariacecilia.co.uk/nike-womens-c-27/nike-air-max-tavas-womens-c-27_44/]Nike Air Max Tavas Womens[/url] novella "Animal Farm" te lezen toen ik negen was en ik heb het gehaat. Ik had geen idee dat het een allegorie was over de Russische Revolutie van 1917 en een kritiek op Joseph Stalin en zijn communistische Sovjetunie. Helemaal onbewust, werd ik snel verveeld om te lezen [url=http://www.allar-bodenbau.de/nike-trainer-c-1/nike-air-max-2015-damen-c-1_8/]Nike Air Max 2015 Damen[/url] over een groep bossige varkens die rond een bos paarden en kippen bestelden.
Ik heb het soort punt van Orwell gemist.
Een hele literatuurkritische school beweert dat het onmogelijk is om een ??tekst te lezen en de bedoeling van de auteur te kennen. Als u ooit gevraagd bent [url=http://www.martina-hertlein.de/Adidas-Superstar-Damen-c-1_8.html]Adidas Superstar Damen[/url] om een ??'close reading' of 'formele analyse' van een gedicht te doen, heeft u deze gedachtewinkel aangetroffen. Het leert u om buiten onderzoek te negeren en alleen te analyseren wat u binnen een tekst vindt, omdat we alleen maar zeker kunnen zijn over wat er geschreven is. Als [url=http://www.akhapilat.fr/Adidas-Superstar-Homme-c-11.html]Adidas Superstar Homme[/url] u een schrijver bent, moet u [url=http://www.allar-bodenbau.de/adidas-trainer-c-30/adidas-superstar-herren-c-30_32/]Adidas Superstar Herren[/url] accepteren dat u niet kunt controleren hoe mensen uw werk interpreteren zodra u deze publiceert.

Als een schrijver mezelf laat dit me een beetje ongemakkelijk voelen. Maar als een klederliefhebber, stoort het mij voortdurend.