beneden zou kunne

Sommige sportschoenen overstijgen hun roots en worden een cultureel fenomeen. De Nike Air Max Plus, uitgebracht in 1998, is [url=http://www.anthonytouma.fr/Nike-Air-Max-90-Femme-Noir-c-46_58.html]Nike Air Max 90 Femme Noir[/url] zo'n schoen.
Deze unieke toevoeging aan de Air Max-dynastie definieerde het tijdperk waarin het debuteerde, evenals de periode die volgde. Te koop ergens ter wereld voor bijna twee decennia [url=http://www.willtaylars.co.uk/nike-air-max-2017-c-50/nike-air-max-2017-womens-c-50_52/]Nike Air Max 2017 Womens[/url] zonder enige downtime en uitgebracht in honderden kleurstellingen en variaties in de constructie met lederen edities, Ultra make-overs en slip-ons, de ultieme eer voor de Air Max Plus was een onoffici?le rebranding - in sommige gebieden zijn beter bekend door de twee letters, "Tn", die de Tuned Air vertegenwoordigen die het debuteerde - en de bijnaam is nu standaard [url=http://www.antoniolinares.es/Nike-Air-Max-90-Mujer-Azul-c-31.html]Nike Air Max 90 Mujer Azul [/url] probleem op straatniveau.
Hoewel de silhouetstatus van het silhouet bekend is, is de oorsprong ervan minder bekend. Ontworpen [url=http://www.fizelson.fr/Nike-Air-Max-95-Femme-c-40.html]Nike Air Max 95 Femme[/url] door veteraan Sean McDowell, combineert de schoen een onwaarschijnlijke esthetische invloed met een trio van nooit eerder gebruikte productietechnieken. Hier deelt [url=http://www.anthonytouma.fr/Nike-Air-Pegasus-89-Femme-c-46_76.html]Nike Air Pegasus 89 Femme[/url] McDowell zijn herinneringen aan het cre?ren van de klassieke hardloper.
McDowell begon (hoewel onbewust) de Air Max Plus te conceptualiseren voordat hij zijn rol bij Nike begon.
"Ik hing rond op de stranden van Florida en dacht en schetste - het was een van mijn meest creatieve tijden", herinnert hij zich een vakantie die hij met vrienden tussen de baantjes nam. "Op een avond draaide het zich om in de schemering, dus de blauwe lucht begon [url=http://www.fizelson.fr/Nike-Air-Max-Zero-Femme-c-50.html]Nike Air Max Zero Femme[/url] langzaam donkerblauw te worden en de palmbomen waaiden in de wind."
"Ik hing rond op de stranden van Florida en dacht en schetste - het was een van mijn meest creatieve tijden."
- Sean McDowell
Die lokale schoonheid heeft zijn verbeelding ontketend. "Ik schetste dat uit, en ik dacht: 'Het zou een kwart paneel kunnen maken, alsof je je voet naar beneden zou kunnen houden met die palmbomen,' zegt [url=http://www.lemontlaur.fr/femme-c-1/asics-gel-lyte-5-femme-c-1_43/]Asics Gel Lyte 5 Femme[/url] hij terwijl hij die gedachte [url=http://www.egbertvanwijk.nl/Adidas-Superstar-Heren-c-13.html]Adidas Superstar Heren[/url] weglegt voor toekomstig gebruik.
Kort na en bij aankomst bij Nike in 1997 nam McDowell onmiddellijk de uitdaging aan om een ??nieuwe hardloopschoen te maken (en daarmee een nieuw project voor Foot Locker af [url=http://www.willtaylars.co.uk/nike-air-max-90-c-9/nike-air-max-90-womens-pink-c-9_22/]Nike Air Max 90 Womens Pink[/url] te ronden) dat een nieuwe Max Air-innovatie gebruikte die twee tegenover elkaar liggende hemisferen implementeerde om de dempingstechnologie te ontwikkelen . De werknaam was Sky Air en er waren [url=http://www.willtaylars.co.uk/nike-air-max-90-c-9/nike-air-max-90-womens-c-9_46/]Nike Air Max 90 Womens[/url] meer dan 15 potenti?le schoenenschetsen gepresenteerd aan de winkelier. Niemand had de knik al ontvangen.image