die buiten de middelbar

Nu [url=http://www.johnnycasio.co.uk/nike-air-max-90-c-90/nike-air-max-90-womens-pink-c-90_95/]Nike Air Max 90 Womens Pink[/url] zijn alle grote scholen all-school deals met een schoenenbedrijf," zei hij. "Dat geeft hen controle over alles. Je doet een all-school deal, de president [url=http://www.antoniolinares.es/Nike-Air-Huarache-Mujer-c-20.html]Nike Air Huarache Mujer[/url] tekent uit, de atletische directeur, [url=http://www.lacasanostra.es/Moncler-Abrigos-Hombre-c-12_13.html]Moncler Abrigos Hombre[/url] de coach - je bezit alles op die school. "
"Dat schoenenbedrijf is nu uw zakenpartner," voegde hij eraan toe. "Het was niet in '77. Het betaamt iedereen voor de school om games te winnen. Dat is het huwelijk. '
Het Louisville herenbasketbalteam draagt ??Adidas-schoenen tegen Houston in 2014. Credit Joe Murphy / Getty Images
Vorige maand kondigde de sportdirecteur van de Louisville, Tom Jurich, een sponsorovereenkomst van 10 jaar [url=http://www.anthonytouma.fr/Nike-Air-Max-90-Femme-Grise-c-46_57.html]Nike Air Max 90 Femme Grise[/url] en $ 160 miljoen met Adidas aan. Op woensdag kondigde de universiteit aan dat ook hij uit zijn functie werd verwijderd, "totdat de raad van bestuur de gelegenheid heeft om zijn voortgezette dienstverband te evalueren."
Adidas produceert schoenen in China, India, Cambodja en andere landen en verkoopt deze over de hele wereld. Maar de acties van Jim Gatto, de [url=http://www.egbertvanwijk.nl/]www.egbertvanwijk.nl[/url] Adidas-manager die genoemd wordt in de strafklachten, tonen aan dat middelbare [url=http://www.fizelson.fr/Nike-Air-Presto-Femme-c-66.html]Nike Air Presto Femme[/url] scholen en zomercompetiteams [url=http://www.lacasanostra.es/Moncler-Chalecos-Hombre-c-3_4.html]Moncler Chalecos Hombre[/url] in de Verenigde Staten bijzonder belangrijk zijn voor de sneaker-business.
Nike, Adidas en Under Armour zijn de grootste spelers op de basketbalscene van het college. In de afgelopen jaren hebben alle drie enorme bedragen ge?nvesteerd [url=http://www.fizelson.fr/Adidas-ZX-Flux-Femme-c-25.html]Adidas ZX Flux Femme[/url] in zogenaamde grass-roots basketbalcompetities, die buiten de middelbare school bestaan. De drie bedrijven hebben hun eigen competities - Nike's E.Y.B.L., Adidas Gauntlet, [url=http://www.asdthanit.it/Nike-Air-Max-2016-Donne-c-32.html]Nike Air Max 2016 Donne[/url] Under Armour Association - elk met tientallen teams. De bedrijven douchen teams met geld, swag en extraatjes. Ouders van toppers zijn vaak betrokken bij de teams.
Tijdens de zomervakantie concurreren middelbare scholieren in competitietoernooien die honingpotten zijn voor universiteitsbussen en recruiters.
"Dat is waar kinderen [url=http://www.martinanthony.co.uk/adidas-ultra-boost-c-12/adidas-ultra-boost-womens-c-12_14/]Adidas Ultra Boost Womens[/url] worden gezien," zei Tom Konchalski, de oude scout uit New York City. "Als je niet op het circuit van het schoenenbedrijf zit, is het moeilijk om op het hoogste niveau te worden gerekruteerd. Het is erg moeilijk."image