om te zie

Drake heeft alleen de 2017 Billboard Music Awards gezegend met een gekke prestatie. In plaats van de Las Vegas T-Mobile Arena, zoals de meeste andere artiesten vanavond (21 mei), nam Drizzy dingen naar [url=http://www.fizelson.fr/Adidas-Superstar-Homme-c-11.html]Adidas Superstar Homme[/url] het volgende niveau en sloeg ze tegen de pyrotechniek en waterwerken in de iconische beroemde Fountains of Bellagio voor de Bellagio Luxury Resort en Casino.
Met Baka (Niet Leuk) als zijn hype man, Drake uitgevoerd de banger "Gyalchester" uit zijn 2017 playlist More [url=http://www.fizelson.fr/Nike-Air-Presto-Femme-c-66.html]Nike Air Presto Femme[/url] Life. De duo droeg al-witte outfits voor de gelegenheid, waardoor ze op de hoogte waren van de beroemde achtergrond. Synchronized vuurwerk en waterstromen accentueren de tekst van Champagne Papi gedurende de hele drie minuten.
OVO Sound's Mr. Morgan publiceerde een [url=http://www.antoniolinares.es/Nike-Air-Max-95-Mujer-c-38.html]Nike Air Max 95 Mujer[/url] Instagram schot van Drake en Baka post-performance kijken [url=http://www.johnnycasio.co.uk/adidas-superstar-c-18/adidas-superstar-womens-black-and-white-c-18_20/]Adidas Superstar Womens Black and White[/url]zeer gelukkig.
"Drake speelt niet vaak op televisie, dus ik denk dat wanneer dat ook gebeurt, het een echte gebeurtenis is," zei Mark Bracco, de uitvoerende producent van Billboard Music Awards in Billboard eerder deze week van de performance.
Het Canadese MC [url=http://www.antoniolinares.es/Adidas-ZX-Flux-Mujer-c-19.html]Adidas ZX Flux Mujer[/url] heeft genoeg om vanavond te vieren. Naast deze zieke prestatie is Drake op de hoogte om Billboard-geschiedenis te maken. Met 12 overwinningen is de Boy nu vastgebonden met Adele voor het record van de meeste BBMA's die in een enkele nacht zijn gewonnen. Toronto'[url=http://www.asdthanit.it/Adidas-Superstar-Donne-Rosa-c-10.html]Adidas Superstar Donne Rosa[/url] s eigen heeft al thuis trofee?n voor Top Male Artist, Top Rap Artist, Top Rap Album, Top Rap Tour, Top R & B Song, Top R & B Collaboration, Top Hot 100 Artist, Top Billboard 200 Artist en meer. Als hij voor het einde van de nacht nog maar één prijs wenst, zal hij [url=http://www.asdthanit.it/Adidas-Superstar-Donne-c-5.html]Adidas Superstar Donne[/url] het nieuwe record vasthouden.
Houd Drake's acceptatietoestellen tot [url=http://www.antoniolinares.es/Adidas-ZX-750-Mujer-c-14.html]Adidas ZX 750 Mujer[/url] nu toe hier en blijf afgestemd om te zien of Drizzy een recordbreakende nacht heeft. Kijk eens naar zijn "Gyalchester" prestatie hieronder.
Zie Foto's van Drake's verschillende uitzichten over de jaren heen
Frazer Harrison, Getty Images
Drake (2009)
Afbeelding [url=http://www.anthonytouma.fr/Asics-Gel-Lyte-3-Femme-Rose-c-33_38.html]Asics Gel Lyte 3 Femme Rose[/url] 1 van 10
Frazer Harrison, Getty Images
Drake (2009)

Leave a Comment