Hampton zal ook in de mix zijn.

Begin september en tot en met 10 november, de eerste dag van het reguliere seizoen, zal College Basketball Talk het 2017-2018 NBCSports.com college hoops preview pakket onthullen.
Vandaag bekijken we de MEAC.
In de afgelopen vijf jaar heeft Levelle Moton North Carolina-Central in het vlaggenschipprogramma van de MEAC gebouwd.
De Eagles hebben [url=http://www.anthonytouma.fr/Asics-Gel-Lyte-3-Femme-Bleu-c-33_35.html]Asics Gel Lyte 3 Femme Bleu[/url] in de laatste vijf jaar de reguliere seizoenstitel van de competitie gewonnen en behaalde het NCAA toernooi twee keer tijdens dat stuk, inclusief vorig seizoen. En wie weet, misschien kan Moton zijn magie opnieuw met deze groep werken, maar gezien het feit dat alle vijf voorgerechten en zeven van de acht spelers van de NC-Centrale rotatie vorig [url=http://www.martinanthony.co.uk/nike-air-max-90-c-48/nike-air-max-90-womens-pink-c-48_56/]Nike Air Max 90 Womens Pink[/url] seizoen deze zomer hebben afgemaakt, is het moeilijk om te voorstellen dat de Eagles als league herhalen champs.
Op papier lijkt de favoriet [url=http://www.anthonytouma.fr/Asics-Gel-Lyte-5-Homme-c-33_44.html]Asics Gel Lyte 5 Homme[/url] dit jaar Morgan State te zijn. De Beren keren niet alleen de beste 1-2 punch in de conferentie terug, maar dat duo-wing Tiwian Kendley en de grote man Philip Carr - zijn ook de enige twee terugkerende eerste-team all-conference spelers. Met slechts een enkele rotatie speler uit de deur als gevolg van afstuderen, heeft Todd Bozeman een team dat zou moeten [url=http://www.egbertvanwijk.nl/Nike-Air-Max-90-Dames-c-38.html]Nike Air Max 90 Dames[/url] draaien bij terugkeer naar het NCAA toernooi.
Jonathan Wade verliezen is een belangrijke slag voor de Norfolk State, die een seizoen geleden een wedstrijd van de league title tempo heeft afgesloten, maar Zaynah Robinson is op dit punt een vonkplugje en moet dit seizoen als eerste team all-league speler afmaken, als Niet de beste lead guard in de conferentie.
Hampton zal ook in de mix zijn. Ze eindigden voor het derde seizoen in de competitie voor het seizoen, ondanks een rooster [url=http://www.egbertvanwijk.nl/Nike-Air-Vapormax-Dames-c-60.html]Nike Air Vapormax Dames[/url] die meestal frisjes en sophomoren was. Sophomore guard Jermaine [url=http://www.antoniolinares.es/Nike-Air-Max-95-Mujer-c-38.html]Nike Air Max 95 Mujer[/url] Marrow is een van de beste jonge talenten in de MEAC. Savannah State verloor Troyce Manassa maar keerde iedereen terug, waaronder Dexter McClanahan. Kendley was de voornaamste scorer in het MEAC vorig seizoen, en dat zal waarschijnlijk dit seizoen niet veranderen. Wat zal veranderen is echter dat [url=http://www.egbertvanwijk.nl/Nike-Air-Max-90-Heren-Zwart-c-47.html]Nike Air Max 90 Heren Zwart[/url] Kendley niet zal spelen op een team dat derde in de conferentie is afgerond, omdat de Bears geprojecteerd worden om de competitie [url=http://www.egbertvanwijk.nl/Nike-Air-Huarache-Dames-c-28.html]Nike Air Huarache Dames[/url] te winnen.